Izgubio sam nevinost sa nastavnicom likovnog

u2 - Izgubio sam nevinost sa nastavnicom likovnog

Bio je to moj prvi put. Da sam mogao birati s kim i kako će to biti izabrao bih baš ovako kako se i desilo.

Bilo je to sa mojom nastavnicom likovnog, godinama prije toga ja sam drkao na nju, ne samo ja već i čitava škola. A kako i ne bi kada je imala najbolje dupe u gradu (smiješno bi bilo reći u školi).

Da ne dužim više sa ovim, krenuću odmah na stvar. Naime, to se desilo ovako: jednog dana izlazim ja iz učionice i ugledam nju kako ide tu odmah iza mene i namjerno stanem da lafo zavežem pertlu ne bi li ona prošla ispred mene da bih mogao gledati to najljepše dupe koje sam do sada vidio. I ide ona ispred mene, ja je posmatram po ko zna koji put i zamišljam kakve gaćice nosi i kakva je ta guza gola…

 

U jednom momentu okrenu se ona i uhvati me kako je posmatram. To mi se i prije dešavalo i ne samo meni već i mojim drugovima, ali nikada se nije nasmijala kao meni sad… Ušla je u zbornicu a ja sam mislio da ću da poludim zbog tog osmijeha.

Drkao Sam 100 puta tog dana na nju. Sutradan odem ja ispred učionice u kojoj je ona imala čas i čekam da zvoni. Ja sam bio izašao 5 min. ranije samo zbog toga. I napokon se završi čas i ona izađe. Vidio sam da se iznenadila kada me je vidjela tu iza, i počela je opet da miješa ispred mene sve do zbornice…

Kada stigosmo reče mi da stanem i reče mi da joj treba pomoć oko neke sekcije i zamolila me je da ostanem posle škole. Jedva sam čekao zvono. Kada je zvonilo izašso sam iz učionice i našao je. Ona mi tada reče da je sekcija nešto otkazana i da će me ona povesti kući pošto sam je čekao. Već tada sam slutio šta se sprema.

Tokom puta me je pitala imam li vremena da me odvede na jedno mjesto da mi nešto pokaže. Kao iz stopa sam pristao. Odvela me je u neku vikendicu. Na ulazu mi reče da sačekam ispred vrata i da uđem kada me ona pozove… Čekao sam par minuta i onda sam čuo njen glas. Otvorih vrata i to je bio najljepši prizor koji sam vidio u mom životu (do sada). Ona je bila okrenuta leđima meni u crnim tangama i najlonkama a gore nije imala ništa.

 

Izgubio sam se tad… Stajali smo tako jedno 20 sekundi i ona se okrenu i reče: „Zar smo došli ovde da se gledamo?” U dva koraka sam došao do nje i počeo je ljubiti po vratu i grudima, pa onda po usnama.

Išao sam sve niže dok nisam došao do njene pičkice, svukao sam joj tange i počeo je ljubiti i lizati po svježe obrijanoj ribici. Lizao sam je tako 5-6 minuta po ribici i dupetu a onda sam skinuo pantole i napokon sam ga oslobodio 😀

Počela ga je pušiti i rekla mi je da će me svemu ona podučiti i da ću biti vrhunski jebač.

 

Tada sam je podigao i cijelog ga gurnuo u njenu pičku. Nešto sam joj pričao, ne sjećam se više šta od prevelikog uzbuđenja… Jebao sam je dvije-tri minute i svršio sam u nju.

Odmorili smo malo onda smo opet nastavili, sada sam je jebao i u guzu. Rekla mi je da joj sada svršim u usta. To sam i uradio.

Posle toga smo ležali tako jedno pola sata i pričali, dogovarali se za sledeći put i mazili se.

 

Kada sam došao kući rekao sam da sam nešto drugu pomagao i odmah sam otišao leći. Kasnije smo se još viđali i nakon što sam završio školu ali nikada nije bilo kao prvi put. I nakon ovoliko godina i iskustava, i loših i dobrih, meni je ovo i dalje najbolje i uvijek će biti.